Oliva trencada

Tuesday, March 21, 2006

Crònica de la jornada



Jose Domingo.

Gran veu, ànima gran.

Una gran nit al cafè Lontano, esteia ple d´amics i de no coneguts, el concert com sol passar no va començar a l´hora prevista, però millor així, varem esperar als que tenien ganes de venir.

Va ser un primer encontre de l´associació "Fantàstic4!", promoguda pel senyor JoanCastells, on precisament va haver cuatre actuacions, que per ordre de actuaciò van ser: Oliva trencada, Juan Petit, Jose Domingo i Zahara.

Dues frases per resumir a Oliva trencada:

Joan Toni: "M´agrada com dus els tempos" ( com es nota que es bateria).

Jose Domingo: "Tio mola, rollito trance medieval" ( un homo amb respostes i preguntes per a tot).

A en Joan Petit no s´el pot resumir en dues frases, però malgrat que tenia un poc desefinada la guitarra va fer un repertori amb clàssics de Petit, on Empty la cantà a duet amb na Zahara, mucho rock and roll i molta diversió per l'anfitrió de la festa.

En Jose Domingo va ser l´autèntic foc de la nit, va demostrar que per fer rock n´roll no necesites tenir una banda que toca amb les guitarres més cool del mercat. Una veu que com va dir el senyor Xisco Albeniz, i d´això ell en sap, és la segona veu més interessant del pais, la primera supos que encara està per descubrir. Si senyor! es mereix un 11, com els amplis de Spinal tab.

Na Zahara va tencar la nit amb un repertori dolç de veu encara més dolça, sé cert que en sentireu xerrar d´ella.

Especialment vull donar gràcies a tots els amics que varen venir: Floren, Víctor i Antònia, Quique i Roser, Joan Toni, Manolete i Chuchi, Armando i el seu colegas, Juan Cybersheep, Xisco Albeniz, Arantxa i Cristina, Andrea i els seus amics, Salvador Oliva i amics, Michael Mesquida i Eva,... bueno això pareix els crèdits de un treball discogràfic,... especialment a en Joan Castell i a en Jose Domingo.

Salut a tots!!!

3 Comments:

At 11:57 PM, Blogger Marlon Random said...

suerte en todo Pep, y fuerza!!! La fuerza que nos lleva a maraqcaibo!!!

 
At 9:50 AM, Blogger Moreland Cowboy said...

Un deu de nit, es veritat. Per mi el més interessant (que no vol dir el millor, amigo domingo), va ser en Pep. El concepte de Oliva Trencada marcarà tendencia, i n'hi haurà més d'un que s'apuntarà al carro quan es descobreixi que el folk ancestral mallorqui es cool. Mira quan t'ho dic...

Visca en Master Pep O'Rourke! Queda pendent fer aquell "Sor Tomaseta" a duo!

 
At 6:20 PM, Blogger Oliva trencada said...

Bueno les cançons que fan tots els músics són un reflexe de la seva vida, del seu entorn, de les seves influències,... Fer música en mallorquí no és cap repte sino un proces natural de les coses mallorquines, esperem que sa gent s´animi tant a fer com a escoltar música en mallorquí, que malgrat el que diguin no és una cosa díficil, més bé natural.

 

Post a Comment

<< Home