Oliva trencada

Monday, December 10, 2007

Oliva televisada


Entrevista trencada al programa d’IB3 “El Camp”, un programa dirigit a la gent del camp i fet per gent de ciutat, l’hora d’emissió del programa és el dissabte 15 a les 11:40 del dematí. Un petit preludi del pròxim projecte d’Oliva trencada: Una sèrie de 15 poemes musicats de Na Maria Antònia Salvà. I al dia següent, a TV3 al programa Ritmes Clips emetran damunt les 20:30 una peça damunt el disc: La Música de la Calma.

5 Comments:

At 9:15 PM, Blogger Toni Pont said...

Al País Valencià, no es veu la IB3, i ara al sud, no podem veure la TV3. Llàstima, no et podré veure. Me cagui’n Dènia!! Merda de feixistes!!!.

 
At 1:56 PM, Blogger Oliva trencada said...

ufff... vaja trui.
Lo dels mitjans de comunicació al País Valencià és vergonyós, que encara, en ple segle XXI, hi hagi censura damunt una llengua em pareix lamentable. De totes formes teniu bastant "d'Espanyolitos Reunidos Geyper" allà, es dia que es donin conta que la millor solució per a tots és que Espanya sigui un estat federal deixaran de fer la punyeta.

 
At 7:42 PM, Blogger Asterix said...

el país valencià és un lloc genial amb una gent fabulosa i amb uns polítics cretins (i només els de UV i el PP!)

 
At 7:43 PM, Blogger Asterix said...

per cert pep, enhorabona per tots aquests projectes tan interessants.
intentaré no tornar-me a equivocar i dir M.A.Oliver en comptes de M.A.Salvà ;-)

 
At 11:57 PM, Blogger Oliva trencada said...

Olé Joanet!!..
Per cert, segurament, na Maria Antònia Oliver col·laborarà amb Oliva trencada per a les poesies de na Maria Antònia Salvà o sigui que todo queda en casa. Per cert, que fas aquest dissabte 22?

 

Post a Comment

<< Home