Oliva trencada

Friday, March 12, 2010

Helio, Neó, Argó, Criptó, Xenó i Radó.

Si, pareix la presentació d’uns personatges sortits de qualcun episodi de Stargate. Quan realment són els noms del cambrers d’un dels bars més emblemàtics de Barcelona: Heliogàbal.
Em demano perquè no hi ha un bar d’aquestes característiques a Mallorca. Per què no hi ha col·lectiu similar al de l’Heliogàbal a Mallorca?... Esteim els mallorquins (em refereixo a tots els que vivim a Mallorca) tan destinats a no entendrir-nos mai? Nos afecta l’aïllament geogràfic fins a tal punt que es produeix un aïllament social a l’hora de muntar coses referents a sa cultura? ,,, Ses respostes són complicades i extenses... Però sincerament és una llàstima que no hagi a Mallorca un espai com l’Heliogàbal que combina poesia i música, des de la Made in USA fins a la feta a ca-nostra.
Per això si: “Mahona no va a la muntanya, el turonet va a Mahoma”.
Serà un cap de setmana molt especial:


I abans, el dijous 18 de març a les 19:30, passarem per Lleida, al festival de Músiques Disperses,
on hi ha aquest cartelasso:



6 Comments:

At 2:57 PM, Blogger TdlH said...

Pegueu-li un pessic al cul al Petit de ca l'Eril, que no pot vindre l'1 de maig a la Valldigna!

 
At 1:01 PM, Anonymous Pep said...

Al Petit (de cal Eril) el segrestarem i ho durem dins una llauna de tonyina d'un kilogram... Aixines es conservarà ben fresquet pel desembarcament de la Valldigna...
També durem els seus companys dins paquets de tabac de liar "Domingo" i la liarem. Acabarem fumant-nos edificis de 30 pisos farcits de madrilenys funcionaris.
L'univers tornarà a dilatar-se i la expansió de l'espectre del blau farà que els humans deixin d'existir tal com els coneixem, passaran a ser organismes unicel·lulars aquàtics sense dret a votar.
Finalment ens detendran a tots i acabarem a sa Modelo.

 
At 9:24 PM, Blogger JUDIT CANELA said...

Què bonic és veure que encara existeixen homes de paraula. Molt de goig traspuava el darrer tema d’ahir dissabte a l’helio.
Un dubte: a part de “Lluneta del pagès” teniu un disc amb els vostros temes? (no és per desmerèixer el myspace, però clar...)
Seguir-vos els concerts és sa manera més engrescadora per anar aprenent es mallorquí. Ja som uns quants barcelonins que sabem que “pic”, no és nomès el bec d’un animal que vola ni una eina per foradar. (Epi, Blas, Coco, Gallina Caponata i els altres també coneixien el poder pedagògic de ses cançons.)

 
At 10:26 AM, Blogger Oliva trencada said...

Gràcies per a confiar en noltros...
La paraula és l'ùnic que podem oferir, no tenim ni dotbers, ni vergonya, però paraula, molta...
I, a més, aprens paraules noves:
un gat, un moix.
un pic, un cop.
un got, un tassó.

Mecatxindena! El pròxim pic/cop et farem pujar a cantar amb noltros.

Les noves cançons encara no estan gravades i emmagatzamades a un disc, ho sento,... De aquí poquet ens posarem amb el tema.
Salut i petonet.

 
At 12:39 PM, Blogger JUDIT CANELA said...

Millor que no em féu cantar, arruinaria tota la màgia de l'atmòsfera que haurieu suat per aconseguir...no,no, i ara!
Molta sort per les terres valencianes.
La meva gent i jo haurem d'esperar a retrobar-vos al Minimúsica, amb minvibràfons, miniguitarres i minibateries (d'aquí el nom, no?). La cosa promet...
:)
Salut i petonet per vos

 
At 8:21 PM, Blogger Tomeu | Pupuça | Adela | Sebas said...

Bones trencats! (que no romputs). Després d'un parell (=2) de mesos de que hageu vengut a Lleida a tocar i que vos hagi dit de registrar un videoclip des des Centre BTT que hem obert me dign a escriurer-vos. He perdut es vostro email que me donareu i vos he trobat en aquest racó i... s'oferta continua a l'aire! Vols Palma - Alguaire. O barcos Palma - BCN + tren/bus/cotxo. A Lleida: bicis i s'herba verda que creix des Riu Segre...

 

Post a Comment

<< Home