Oliva trencada

Saturday, July 24, 2010

Saltamartí tour

Els dies 8, 9 i 10 de Juliol va haver tour pel Continent, concretament als Jardins de la Universitat de Barcelona, a Benlloch (Castelló) i al Teatre del Raval. El que mola d'anar a tocar por allí, part del viatge en sí mateix, són les condicions i la rebuda de la gent, als dos primers concerts hi van anar unes 300 persones i al darrer unes 100.

La crònica del partit dels Jardins de la UB la destacà en Nando Cruz al Periòdico, on apareix l'article del cicle dels Jardins per sota del dels Beach Boys, 1000 gràcies al maquetador. Del concert a Feslloch no hi ha imatges, i això que l'auditori era maquíssim i ple de gom a gom. Encara així hi ha un bon record i una convocatòria per a anar a tocar a un Festival l'any que ve a Teruel, la gent que ens va convidar els hi va molar el rotllo ja que van dir: El mallorquin cantado suena muy moderno y bonito. -Caray! encara crearem tendència-.




Desprès al Teatre del Raval, dins el cicle de Novaescena, muntat per gent de Samitier, va estar maco, i és que una de les diferències entre el continent i l'illa és que quan hi vas a tocar allà et donen les gràcies, en canvi aquí has de donar ses gràcies per a anar a tocar.



Pròxima parada: A Palam, a una cotxera en pla underground. Ho monta una gent molt maca que es diu Antiga, que fa concerts curiosos e interessants, duguent el que ningú s'atreveix a dur. Per exemple: Un senyor que es diu Miquel Serra, una perleta de Manacor que fa un rotllo Animal Collective amb Smiths a la mallorquina, molt interessant i recomanable el disc que ha tret. No vos el podeu perdre.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home